Direct toegang tot je eigen orders?

Klik hier voor de DELTA login

s

Speciaal Transport

,

Lange Goederen

24 uurs leveringen

Meubellogistiek

Transport

De specialisatie van ons bedrijf is de internationale distributie van buitenmaatse, lange en schadegevoelige goederen. Hiervoor beschikt ons bedrijf over een gevarieerd wagenpark.

Met dit wagenpark hebben wij diverse mogelijkheden voor het betrouwbaar en zorgvuldig vervoeren van goederen die speciale aandacht vragen. Ook moeilijke omstandigheden, zoals omgaan met venstertijden en lossen op bouwplaatsen in heel Europa vormen voor ons geen probleem.

Ter ondersteuning van de chauffeur zijn vrijwel alle voertuigen voorzien van tracking & tracing, navigatiesysteem en telefoon. Een regelmatig contact met de chauffeur draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Tevens beschikken wij over een goed 24 en/of 48 uurs netwerk. Zo kunnen wij uw goederen altijd in zeer korte tijd bezorgen.

Meeneemheftrucks

Niemand aanwezig of geen heftruck op de loslocatie? Met onze meeneemheftrucks leveren wij de zendingen bij uw klant af in het magazijn of op de bouwplaats.

Wij maken gebruik van de Moffet M4 meeneemheftruck met een hefvermogen van 2000 kg en een hefhoogte van 3040mm.

 

Speciaal Transport

Van den Heerik b.v. is gespecialiseerd in het vervoer van lange en volumineuze goederen. In dit segment heeft ons bedrijf al jarenlange ervaring opgedaan, voornamelijk met het vervoer van industriële overheaddeuren.

Naast lengtegoederen kunnen wij voor derden ook het transport van machines en voertuigen verzorgen. Hiervoor beschikken wij over diverse trailers, waarmee ook voertuigen tot een hoogte van 3,80 meter ongedemonteerd vervoerd kunnen worden.

Lange Goederen

Hebt u goederen die niet in een normale pakketdienst passen, of die extra aandacht en zorg nodig hebben? Wij bieden u de mogelijkheid deze binnen 24 uur door de gehele Benelux te versturen, tegen vaste lage tarieven! Lengtes tot 6 meter zijn geen probleem in ons netwerk. De distributie kunnen wij verzorgen binnen de gehele Benelux. Ook voor buiten de Benelux hebben wij diverse mogelijkheden.

 

Meubellogistiek

Voor een grote meubelzaak verzorgen wij de gehele ingaande en uitgaande logistiek. Het contact met de klant is een uiterst belangrijk punt in dit werk. Onze chauffeurs zijn het verlengstuk van de verkoopafdeling en een belangrijke schakel in de servicebeleving van de klant.

Een strenge ingangscontrole van de goederen zorgt voor een soepele doorloop in het proces en draagt in belangrijke mate bij aan het waarmaken van de gewekte verwachtingen. Meubeltransport doen wij door geheel Nederland.