Direct toegang tot je eigen orders?

Klik hier voor de DELTA login

Over Ons

Van den Heerik b.v. is een internationaal opererend transportbedrijf sinds de jaren dertig van de vorige eeuw. Ons bedrijf is nu actief in transport, distributie, opslag en verhuur van opslagruimte.

Juist deze mix van activiteiten zorgt ervoor dat wij een totaaloplossing kunnen bieden voor onze klanten.

Het bedrijf wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een platte organisatie. Op deze website kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen.

Historie

In de jaren dertig van de vorige eeuw is H. van den Heerik sr. het bedrijf begonnen als beurtschipper op een lijndienst naar Amsterdam. Hierbij werden allerlei goederen getransporteerd vanaf de groenteveiling in Langedijk naar diverse afnemers in en rond Amsterdam.

Na de Tweede Wereldoorlog is men overgestapt op het wegvervoer. In de loop der jaren is zand, zuurkool, conserven, chips en allerlei ander stukgoed vervoerd door heel Nederland en ver daarbuiten.

In de loop der jaren werden nieuwe activiteiten als goederenopslag en verhuur van bedrijfsruimten toegevoegd. Op dit moment omvat onze dienstverlening warehousing, transport, verhuur van locaties en materieel en technische ondersteuning van diverse opdrachtgevers.